Casaviva Anticondensa

Casaviva Anticondensa je odličan tretman protiv rasta i razvoja bakterija (kao što su plijesan i glijivice) na vlažnim površinama uz prisutnost vodenih para.

Originalna i ekskluzivna formula, zahvaljujući posebnim fungicidnim svojstvima i šupljim staklenim kuglicama (3M), osigurava vrlo visoku sanitizirajuću snagu i nisku toplinsku vodljivost tretirane površine, u potpunosti rješavajući problem vlage na hladnim zidovima i stropovima (posebno onima izloženim sjevernoj strani) i na nosačima greda od azbestnog cementa. Dizajnirana za vlažna i slabo prozračna mjesta kao što su kupaonice, kuhinje, kantine i javna mjesta. Komprimira disperziju topline osiguravajući optimalnu temperaturu kod grijanja i hlađenja. Već tanki nanos proizvoda (završni izgled narančine kore) osigurava svojstvo upijanja topline. Završni izgled - bijela mat.

NAČIN PRIMJENE

Pripremite površinu da bude čista, suha i stabilna. Djelove obuhvaćene s plijesni i gljivicama u potpunosti očistiti i sanirati s posebno namijenjenim sredstvima za odstranjivanje plijesni i vodom. Zidove pregletati i pobrusiti ukoliko je potrebno, počistiti ih mokrom spužvom i nanijeti akrilnu dubinsku impregnaciju i nakon min. 4 sata premazati Anticondensom 1 ruku zidne površine. Nanosi se kistom (razrjeđena s max. 40% vode), vunenim valjkom za završni glatki izgled (razrjeđena s max. 30% vode) i valjkom od spužve za završni izgled narančine kore (razređena s max. 10% vode). Nakon razrjeđivanja, konstantno je dobro miješajte tijekom uporabe. Temeljito čišćenje površine od plijesni i gljivica i pravilna debljina (300μm) nanesenog proizvoda (3 premaza kistom ili 2 premaza valjkom) garantiraju odličnu postojanost proizvoda. Suho na dodir nakon cca 1 sat, drugi premaz nanositi nakon min 8 sati. Da bi se postigla bolja pokrivnost, preporučamo već bojane zidove premazati bijelom kvalitetnom bojom, premda je i sama Casaviva odlične moći pokrivanja. Čuvati od smrzavanja na suhom i tamnom mjestu.

POTROŠNJA - prosječna potrošnja u dva premaza za završni glatki izgled je cca 4m²/l, a za završni izgled narančine kore 2m²/l, ovisno o podlozi.