BOERO HP - poliuretanski lak na vodenoj bazi

Boero HP je inovativni poliuretanski lak na vodenoj bazi izrazito visokih performansi. Primjenjiv na gotovo svim površinama, kao što su drvo, metal, zid, aluminij, PVC, pocinčane površine, legure itd. Odlikuje ga izuzetna čvrstoća te visoka pokrivnost.

Veoma je otporan na sve vremenske uvjete, habanje površine, grebanje… Visoka elastičnost. Bez mirisa i štetnih tvari. Za unutarnju i vanjsku uporabu. Lagan za uporabu. Kod novih drvenih površina preporuča se koristiti 1-2 ruke temeljnog premaza Casabella Acqua, a kod svih ostalih novih površina kao što su sve vrste obojenih metala, aluminij, pocinčane površine, lake legure te drvo preporuča se 1-2 ruke univerzalnog premaza Boero Primer HP.

NAČIN PRIMJENE

Površinu pripremiti da bude suha, čista, stabilna, bez masti i bez nečistoća. Ukloniti tvari kao što su alge, mahovina, smole, voskovi, ulja, koroziju i sl. Ukloniti labave komade te ostatke stare boje. Ispuniti rupe i pobrusiti ukoliko je potrebno. Boero HP je suh na prašinu već nakon cca 30 min. u prosječnim vremenskim uvjetima, a na dodir nakon cca 3 sata. Razmak između premaza je minimalno 24 sata. Nanosi se kistom ili valjkom. Po potrebi se razrjeđuje max. s 5% vode za nanošenje kistom ili valjkom. Čišćenje alata s vodom. Ne nanositi na direktnom suncu.

POTROŠNJA: Prosječna potrošnja iznosi 11-14 m²/l