PUFAMUR S 50 gotova unutarnja glet masa za zapunjavanje

S 50 je unutarnja lagana glet masa na bazi vezivnih punila za popravak, popunjavanje i izravnavanje neujednačenih površina. Q1 - Q4. Gotova za uporabu.

Nanosi se airless špricom (pritisak 215 bar, radni pritisak 160-180 bar, dizna 0,29 – 0,41, crijevo max dužine 15 m) ili gleterom. Pogodna za oblikovanje i modeliranje. Idealna za mineralne površine: gips ploče i druge razne ploče koje se koriste pri suhoj gradnji, prije nanošenja disperzivnih boja, staklenodekorativnih tkanina i slične površine. Maksimalna debljina nanošenja 3 mm za kvalitetu Q3 – Q4. Idealno koristiti kao Q1 – Q2 MT 75 unutarnju glet masu.

NAČIN PRIMJENE

Nanosi se na podlogu koja mora biti suha, čvrsta i bez prljavština (prašine, masnoća, ulja). Ukloniti ostatke starih tapeta, boje I žbuke. Jako upijajuće, pješčane i kredaste podloge potrebno je prethodno premazati s PUFAS LF Tiefengrund – impregnacijom. Za nanošenje airless špricom na kantu 20 kg sadržaja uliti 1 L vode i dobro promiješati. Nakon uporabe alat odmah očistite s vodom. Ne koristiti na temperaturama ispod 5 °C. Vrijeme sušenja: 4-7 sati, ovisno o debljini, upijanju podloge i temperaturi okoline.

POTROŠNJA: 20 kg za cca. 18 m² pri debljini 1 mm.