ZINCOGUM PLUS

Antikorozivni zaštitni premaz koji se koristi kao temeljni i završni premaz. Koristi se za premaze na najzahtjevnijim podlogama, kao što su pocinčani lim, lake legure, bakar, čelik i materijali od plastike. Može se nanositi i na staklo.

Odlikuje se izvrsnom snagom prianjanja, ekstenzije i visokim svojstvima otpornosti u javnom i industrijskom sektoru. Kod površina koje su tretirane hladnim cinčanjem, obavezno staviti temeljni premaz prije nanošenja premaza, dok u slučaju toplog cinčanja, temeljni premaz nije potreban. Ako se koristi kao temeljni premaz sidrenja, naknadno bojanje je moguće s klasičnim sintetičkim emajlom. Može se nanositi direktno na koroziju, koju je potrebno prethodno odstraniti s površine.

NAČIN PRIMJENE

Površinu pripremiti da bude suha, čista, stabilna, bez masti i bez nečistoća. Otklonite eventualne ostatke stare boje i/ili tragove oksidacije. Lagano pobrusiti s brusnim papirom 220/320gr. Odmastiti i očistiti s razrjeđivačem. Dobro protresti prije uporabe. Gotova za uporabu. Nanosi se kistom ili valjkom. Po potrebi razrjediti s nitro razrjeđivačem. Suho na dodir za 1 sat. NanIjeti najmanje 2 premaza. Drugi premaz nanositi nakon 12 sati. Ne nanositi na tople metalne površine ili one koju su izložene direktno na suncu za vrijeme rada.

POTROŠNJA: 9 m²/l