Zidne tapete

Trendovi u dizajnu se mijenjaju, dolaze novi, ali se istovremeno vraćaju i stari. Za tapete možemo reći da su oduvijek bile neizostavni dio uređenja interijera. Ranije su se tapetama oblagali cijeli zidovi, a danas je dovoljno oblijepiti samo jedan zid, a time podižu ukupan dojam prostorije. Pogodne su za uređivanje svih prostorija u domu, ali također i za interijere restorana i barova.

Motiva na zidnim tapetama je bezbroj, bilo da su cvjetni, geometrijski, apstraktni, imitacija cigle ili kamena te se kombiniraju s različitim stilovima. Za ukupan doživljaj prostora bitna je pozicija tapeta koja skladno stopljena s ostalim elemenntima uređenja interijera daje vrhunski rezultat.

Otkrijte potpuno novu dimenziju uređenja interijera uz naše moderne tapete za zid. Naša je misija pružiti našim klijentima inovativne, visoko kvalitetne zidne dekoracije te ponuditi brza i učinkovita rješenja kako za Vaše stanove i kuće tako i za komercijalne poslovne prostore. U našoj paleti zidnih dekoracija i proizvoda pronaći ćete veliki broj modernih zidnih tapeta.

FOTO: www.oncugrup.com.tr